AKCIÓ

Zöld Tára lézergravírozott falikép

4900 Ft9900 Ft

Leírás

Lézergravírozott Zöld Tára falikép vagy oltárkép, Zöld Tára mantrával és zöld akril kerettel körül ölelve. A falikép lakkréteggel van védve.

Anyaga: fa, mérete választható. Akasztóval van ellátva a hátulján, így igény szerint azonnal falra akasztható.

Zöld Tára a tibeti buddhizmus egyik jelentős istensége. Általában azonnali segítő aktivitását szokták előtérbe emelni.

A Zöld Tára mantra egyik legismertebb változata a következő:

„Om Tare Tuttare Ture Soha”

A mantra jelentése és hatása:

„Om” a mantra kezdetén található szent hang, amely az univerzumot szimbolizálja, és a mantra hangzása előtt használják. Az „Om” egy központosító és egyesítő hang, amely segít az elmét és a tudatot a meditáció vagy imádság állapotába hozni.

„Tare” és „Tuttare” kifejezések, amelyek Zöld Tára nevére utalnak. Az ismétlődő „Tare” hang azt jelenti, hogy Zöld Tárához fordulunk segítségért és oltalomért, míg a „Tuttare” arra utal, hogy kérjük az ő védelmét az anyagi és spirituális veszélyektől.

„Ture” a felszólító mód, amely azt jelenti, hogy kérjük Zöld Tára segítségét az akadályok legyőzésében és a megvilágosodás felé vezető úton.

„Soha” a mantra végén található kifejezés, amelyet gyakran használnak az imáknál a buddhista hagyományban. Jelentése, hogy a kérésünk, imánk állandó és örök érvényű legyen.

A Zöld Tára mantra ismételgetése és meditatív használata segíthet a következő hatások elérésében:

Védelem és oltalom: A Zöld Tára mantra segíthet az Ő védelmének megtapasztalásában, és segíthet megvédeni minket a veszélyektől és a negatív hatásoktól.

Akadályok eltávolítása: A mantra ismétlése segíthet az akadályok és nehézségek legyőzésében az életünkben, és megkönnyítheti az utunkat a megvilágosodás felé.

Gyors segítség: Zöld Tára híres arról, hogy gyorsan segít, ezért a mantra használata segíthet sürgős kérdések vagy helyzetek megoldásában.

Bölcsesség és jóakarat: A mantra gyakorlása hozzájárulhat a bölcsesség és együttérzés megerősítéséhez az életünkben, és segíthet abban, hogy több segítőkészséget mutassunk mások iránt.

A rendszeres, odaadó gyakorlás az alapja a pozitív változásoknak az életünkben. A Zöld Tára iránti szeretet, tisztelet, és hálás szív segíthet a mantra erejének teljes elérésében.