Angelit ásvány angyal karkötő

3990 Ft

Cikkszám: s52986 Kategóriák: ,

Leírás

Angelit Ásvány Angyal Karkötő

Az angelit karkötő különleges, nyugtató hatású ásványból készült ékszer, amelyet kifinomult és elegáns megjelenés jellemez. Az angelit gyöngyök finom kék színe az ég tisztaságát idézi, békét és harmóniát sugározva viselője számára. Az angelit ásványt az angyalok ásványának is tartják.

Ez a karkötő nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem számos vélt jótékony hatással is bír:

Nyugalom és Belső Béke: az angelit ásvány segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást, támogatva a lelki egyensúlyt és a belső béke megteremtését.

Kommunikáció és Önmegértés: az angelit elősegíti a tiszta és őszinte kommunikációt, valamint segíti az önmegértést és az önkifejezést.

Spirituális Kapcsolódás: Ez az ásvány támogatja a spirituális fejlődést és a magasabb tudatossághoz való kapcsolódást.

Ez az angelit ásvány karkötő tökéletes választás mindazok számára, akik keresik a belső harmóniát, szeretnének nyugalmat találni a mindennapokban, vagy egyszerűen csak egy szép és egyedi ékszerre vágynak. Ajándékként is kiváló választás, hogy különleges meglepetést nyújtsunk szeretteinknek.

A karkötő átlagos méretű, rugalmas dupla gumidamil szálra van fűzve.

Amennyiben az átlagos csuklómérettől eltérő méretben szeretné kérni a karkötőt, úgy kérjük írja be a megjegyzés mezőbe a megrendelés leadásakor a pénztár oldalon, hogy hány cm legyen a karkötő teljes hossza. Ha egy fonal segítségével leméri a csuklója méretét, akkor adjon hozzá még 1 cm-t, és ezt az értéket írja a megjegyzésbe, így épp megfelelő lesz a karkötő mérete. Amennyiben függő és fém elem nélkül kérné a karkötőt, kérjük azt is írja be megjegyzésként, és kívánsága szerint készítjük el a karkötőt.