Larvikit 54 szemes ásványmala – Samadhi Mala

8900 Ft

Cikkszám: s49402 Kategóriák: ,

Leírás

54 szemes larvikit szemekből készült ásvány mala, OM Mani Padme Hum mantrás osztóval. Nagy méretű, 10 mm-es a szemek mérete. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága.

Larvikit egy szép és ásvány, amit a jellegzetes kék-szürke vagy ezüstszürke színeiről és szivárványos tükröződéseiről ismernek. A larvikit ásvány alábbi jellegzetességeit szokta említeni a spirituális szakirodalom:

Földelés és Stabilitás: A larvikit ásványt a földelő energiákkal társítják. Segíthet kapcsolatban maradni a Föld energiáival, és stabilitást nyújthat stressz vagy szétszórt érzések esetén.

Védelem: a larvikit védelmező tulajdonságokkal rendelkezik, megvéd a negatív energiáktól és külső hatásoktól.

Lelki Harmónia: A larvikit használata segíthet a lelki harmónia elérésében. Egyesek szerint segít a stressz enyhítésében és a nyugodt, egyensúlyban lévő élet fenntartásában.

Kreativitás: Az ásvány fokozza a kreativitást és az inspirációt. Segíthet az új ötletek és projektek felfedezésében.

Fizikai Egészség: Hagyományosan a larvikitet a fizikai egészség támogatására is használták. Azt mondják, hogy segíthet a fájdalom enyhítésében és az immunrendszer megerősítésében.

Szerelem és Kapcsolatok: A larvikit segíthet a szeretetteljes kapcsolatok és barátságok kialakításában és fenntartásában. Elősegítheti az érzelmek kifejezését és megértését.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a malát mi magunk terveztük, ásványait személyesen válogattuk, és mi is fűztük a hagyományok szerinti technikával. Azzal a szándékkal készült, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánjuk, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.