Barion Pixel

Szállítás és díjak

Futárszolgálattal történő kiszállítás:

A csomagot a GLS futárszolgálat szállítja házhoz munkaidőben. A házhoz szállítás pontos időpontjáról, a kiszállítás napján SMS-ben kap tájékoztatást. A futár az Ön által megadott szállítási címen keresi Önt. Amennyiben munkaidőben nem tartózkodik otthonában, természetesen kérheti munkahelyére is a csomagot. Kérem, ilyen esetben mindenképpen adja meg munkahelyének nevét is a címzett megadásakor, hogy könnyen megtalálhassa Önt a futár.

Szállítási idő:

Általában a megrendelés napjától számított 1-3 munkanap. Hétvégén és ünnepnap nincs szállítás, tehát a pénteken feladott csomagok hétfőn érkeznek meg.

Fizetési módozatok futárszolgálattal történő kézbesítés esetén:

Utánvétel futárszolgálattal szállítva

Kézbesítéskor a futárnak kell a csomag és a szállítás költségét készpénzben kifizetni. Kérem, gondoskodjon róla, hogy legyen Önnél a csomag kifizetésére elegendő készpénz a megfelelő címletben. (a fizetendő összegről SMS értesítést is kapni fog)

A szállítási díjat és az áru értékét a vásárló az átvételkor fizeti. A csomagot a futárszolgálat a feladást követő munkanapon házhoz szállítja. Várható szállítási idő 1-3 nap

Költség: egységesen 1300 Ft.

Mikor válassza a futáros kiszállítást?

  • Fontos a gyorsaság
  • Munkahelyérem vagy otthonra szeretné rendelni a csomagot
  • Fontos a kényelem, hogy helybe hozzák a csomagot.

Ingyenes személyes átvétel budapesti átvevőhelyünkön:

Átvételi cím: 1048 Budapest, Pácoló utca 11. Fszt. 2. Csak előre egyeztetett időpontban, kérjük hívjon minket minden esetben (06 20 822 7697).