Borsmenta 100%-os természetes illóolaj

650 Ft

Elfogyott

Cikkszám: s10732 Kategória: Címkék: ,

Leírás

100%-os tisztaságú, természetes borsmenta illóolaj.
Kiszerelés: 10 ml.

A borsmenta illóolaj segítségével igazán felfrissülhetsz, hiszen friss mentolos illatát beszippantva átjárja a testüregeket, kitisztítja azokat, javítva a légzés hatékonyságát. Élénkít, segít eloszlatni az álmosságot, így természetes módon csökkentheti a fáradságot, növelve az éberséget, és előmozdíthatja a tiszta gondolkodást.  Hatása olyan erős, hogy  elegendő az illóolaj üvegcse kupakját letekerni és néhány szippantás, és máris felfrissültnek érezheted magad.

A bőrbe dörzsölve ingerli a hidegérző receptorokat, s így elnyomja a fájdalomérzést, ezért az izomfájdalmakra, vagy a halánték bedörzsölésével fejfájás enyhítésére is igen hatékony, amit kutatási eredmények is alátámasztanak.

A borsmenta illóolajos szájvíz kifejezetten jól hat az ínyproblémákra. Frissíti a leheletet, tisztítja és fertőtleníti a szájat, csökkentheti a gyulladást. 2-4 csepp illóolajat keverj el 1dl vízzel, majd ezzel öblögess.

Illatprofil: aktiváló, tisztító, frissítő
Illata: friss, élénk, átható mentolos
Illatjegyei: szívillat
Ajánlás: légterek frissítésére, párologtatásra, frissítő masszázshoz, rovarcsípés okozta viszketésre, szaunázáshoz, hűsítő aromafürdőhöz, szájvíz és arcszesz készítéséhez
Nem kívánt hatások, ellenjavallatok, figyelmeztetések: Ne alkalmazd várandósság idején és gyermekeknél 5 éves kor alatt!