Szállítás

Futárszolgálattal történő kiszállítás:

A csomagot az MPL futárszolgálat szállítja házhoz munkaidőben. A futár az Ön által megadott szállítási címen keresi Önt. Amennyiben munkaidőben nem tartózkodik otthonában, természetesen kérheti munkahelyére is a csomagot. Kérjük, ilyen esetben mindenképpen adja meg munkahelyének nevét is a címzett megadásakor, hogy könnyen megtalálhassa Önt a futár.

Szállítási idő:

Általában a megrendelés napjától számított 1-3 munkanap. Hétvégén és ünnepnap nincs szállítás, tehát a pénteken feladott csomagok hétfőn érkeznek meg.

Fizetési módozatok futárszolgálattal történő kézbesítés esetén:

Utánvétel futárszolgálattal házhozszállítva

Kézbesítéskor a futárnak kell a csomag és a szállítás költségét készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. A csomagot a futárszolgálat a feladást követő munkanapon házhoz szállítja. Költség: egységesen 1790 Ft.

Előre fizetett megrendelés futárszolgálattal házhozszállítva

Megrendeléskor lehetősége van átutalásos vagy bankkártyás fizetést választani. Költség: egységesen 1490 Ft. A csomagot a futárszolgálat a feladást követő munkanapon házhoz szállítja.

Csomagpont szállítás díjai: előre fizetve 1390 Ft, utánvételt választva 1690 Ft

Több ezer átvételi csomagpont van az országban, ahová kérheted a csomagodat. Ide tartozik az ország összes postahivatala, az MPL automaták, az összes MOL töltőállomás, az összes Coop bolt, az összes Media Markt.

Ingyenes személyes átvétel átvevőhelyünkön:

A személyes átvétel ingyenes, ha ezt szeretnéd választani, kérjük egyeztess telefonon időpontot velünk, mert nincs meghatározott nyitvatartása az átvételi pontunknak! Címünk: 3045 Bér, Petőfi út 75. Számunk: +36 20 822 7697.