Ágytakarók

Különféle Buddha motívumos és sematikus mandala mintás ágytakaró szövetek széles választéka Indiából. Használhatod ágytakaró, faliszőnyeg, vagy akár strand lepedő céljából is.
Az ágytakaró méreteket mindenhol az adott termék leírásában találod. Alapvetően két különböző mérettel találkozhatsz: szimpla és dupla méretű ágyra méretezett ágytakarókkal. Míg az előbbi általában 130 x 210 centis, a dupla méretű 230 x 210 centiméter körüli. Az itt található termékek anyaga kiváló minőségű, és gépileg is moshatóak.
Ágytakaró készleteinket folyamatosan frissítjük, így ha épp elfogyott a kiválasztott típus, érdemes rendszeresen visszalátogatnod.
Tanács az ágytakarók megfelelő kezeléséhez
Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani egy egyszerű tippet, amellyel hosszú távon megőrizheted a szövet színeit, és elkerülheted a színek fakulását. Bizonyos esetekben az általunk forgalmazott ágytakarók már előkezeltek, de ez nem minden esetben igaz, ezért a tanácsunk a következő: első használat előtt, egyetlen alkalommal áztasd az ágytakarót kb. 1:10 arányban oldott ecetes vízbe, amelynek hatására a színek véglegesen fixálódnak. Ezután szabadon mosható a szövet tetszőleges alkalommal. Megjegyeznénk, hogy egyébként valamennyi festett len, pamut anyagnak érdemes eszerint tartósítani a színét.

1–21 termék, összesen 77 db