AKCIÓ

Szabadulás önmagunk fogságából – Út a szabadsághoz közel 100 ÉFT eseten keresztül

Original price was: 3900 Ft.Current price is: 3500 Ft.

Készleten

Cikkszám: s33490 Kategóriák: , ,

Leírás

Szabadulás önmagunk fogságából – Út a szabadsághoz közel 100 eseten keresztül

ÉFT Érzelmi Felszabadítás Technikája /EFT Emotional Freedom Techniques esettanulmányok az ÉFT-t már ismerőknek és ismerkedőknek egyaránt!

„Könyvünk címe arra utal, hogy -bármily meglepő is- szenvedéseink és boldogtalanságunk mögött mindig saját elhatározásaink, előítéleteink, korábbi feldolgozatlan traumáink állnak, ugyanakkor minden lehetőségünk adott rá, hogy ezek átalakításával szabadabbá váljunk, közelebb kerülve belső szeretet-természetünkhöz.

Közel 100 megtörtént eset alapján szeretnénk kézzelfoghatóvá tenni, hogy milyen ok-okozati elvek mentén tesszük magunkat boldogtalanná, átélt eseményeink hatására hogyan láncoljuk meg magunkat, de legfőképp: hogyan szabadulhatunk meg mindezektől.

A könyv ehhez egy könnyen elsajátítható technikát is ajánl, amelyet a mélyebb megértéseken felül kedvünk és szándékaink szerint szabadon alkalmazhatunk önmagunkon.

Könyvünk főhőse AKÁRKI, jelezve ezzel, hogy mindannyian így működünk, és mindannyiunk számára szabadulást jelent, ha felismerjük szenvedésünk okait, és ezen okokat átalakítjuk.

Kívánjuk, hogy járuljon hozzá ez a könyv, hogy boldog, szeretetteljes életet élhessen mindenki, egyre közelebb kerülve legbelső Szeretet-Énjéhez, amely mindannyiunkban azonos.”

Szerző: Balajcza Tiborné dr.
Terjedelem: 146 oldal.
Megjelenés éve: 2020.
Kiadó: Samadhi Kiadó
A borítón Gedeon Irén festménye található.