Beatrix 7 Csakra ásvány ékszer szett fehér jáde alapon – Samadhi Ékszer

12990 Ft

Leírás

Samadhi Ékszer: Prémium kézműves ékszer szett család 100%-ban valódi, válogatott ásványokból. Saját tervezésű és készítésű prémium ékszer szettünk. Minőségéért garanciát vállalunk.

Beatrix 7 Csakra ásvány ékszer szett fehér jáde alapon – csakraásványokból és fehér jáde ásványból készítve.

Szett tartalma:

– 1 kézműves ásvány nyaklánc, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 45-50 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 kézműves ásvány karkötő, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 15-20 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 pár kézműves ásvány fülbevaló.

A Beatrix 7 Csakra ásvány ékszer szett a Samadhi Ékszer kínálatának egyik büszkesége. Ez a különleges ékszerkollekció azoknak szól, akik szeretnék összehangolni és egyensúlyba hozni a test, az elme és a lélek energiaközpontjait.

A szett mindegyik darabja egyedi és gondosan kiválasztott ásványokat tartalmaz, amelyek a hét fő csakra energiáit képviselik. A fehér jáde alap pedig tiszta és nyugtató energiát sugároz, amely segít elérni a belső harmóniát és a spirituális fejlődést.

A Beatrix 7 Csakra ásvány ékszer szett nemcsak szép és stílusos, hanem a belső egyensúlyt és a spirituális fejlődést is elősegíti. Viselése segít összekapcsolódni az univerzum erejével, miközben magabiztosságot és békét sugároz.