AKCIÓ

Enigma Vörös- és Ócean Jáspis ásvány ékszer szett – Samadhi Ékszer

10990 Ft

Leírás

Samadhi Ékszer: Prémium kézműves ékszer szett család 100%-ban valódi, válogatott ásványokból. Saját tervezésű és készítésű prémium ékszer szettünk. Minőségéért garanciát vállalunk.

Enigma Vörös- és Ócean Jáspis ásvány ékszer szett – Csiszolt vörös jáspis ásványszemekből és óceán jáspis kockákból készítve ónix kiegészítéssel.

Szett tartalma:

– 1 kézműves ásvány nyaklánc, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 45-50 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 kézműves ásvány karkötő, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 15-20 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 pár kézműves ásvány fülbevaló.

Az Enigma Vörös- és Ócean Jáspis Ásvány Ékszer Szett igazi különlegesség a Samadhi Ékszer kollekcióban. Ez a szett magában foglalja a vörös- és ócean jáspis ásványokból készült ékszereket, melyek egyedülálló megjelenésükkel és spirituális jelentőségükkel varázsolnak el.

A vörös jáspis egy gyönyörű ásvány, melynek vörösesbarna színe erőt és vitalitást sugall. Ez az ásvány erős energetikával rendelkezik, és segít a testi és lelki erő megerősítésében. A vörös jáspis támogatja az állandó fejlődést, az elszántságot és az akaratot, valamint segít megtalálni a belső stabilitást és egyensúlyt.

Az ócean jáspis egy másik lenyűgöző ásvány, melynek színe árnyalatokban váltakozhat a világoskéktől a mélyzöldig. Ez az ásvány a nyugalmat és a harmóniát hordozza magában. Az ócean jáspis segít csillapítani a stresszt, támogatja az intuíciót és a belső bölcsességet, valamint erősíti a spirituális kapcsolatot és a kommunikációt.

Az Enigma Vörös- és Ócean Jáspis Ásvány Ékszer Szett tökéletes harmóniát teremt a két különleges ásvány között. A szett magában foglal egy nyakláncot, karkötőt és fülbevalót, melyek finoman kidolgozottak és gondosan kiválasztott ásványokat tartalmaznak. Minden darabot úgy tervezték, hogy kiemelje az ásványok természetes szépségét és erejét.

A viselésekor az Enigma Szett energetikai támogatást nyújt, segítve a belső egyensúly kialakítását és a spirituális fejlődést. A vörös jáspis vitalizáló ereje felerősíti az energiákat, míg az ócean jáspis nyugtató hatása segít a stressz oldásában és a belső nyugalom elérésében.

Ha vonzódsz a vörös- és ócean jáspis ásványok erejéhez és szépségéhez, akkor az Enigma Vörös- és Ócean Jáspis Ásvány Ékszer Szett tökéletes választás számodra. Engedd, hogy ezek az ásványok vezessenek a belső utazásodon, és hordozzák magukban a természet erejét és harmóniáját.