AKCIÓ

Gaia valódi türkiz ásvány ékszer szett – Samadhi Ékszer

10990 Ft

Leírás

Samadhi Ékszer: Prémium kézműves ékszer szett család 100%-ban valódi, válogatott ásványokból. Saját tervezésű és készítésű prémium ékszer szettünk. Minőségéért garanciát vállalunk.

Gaia valódi türkiz ásvány ékszer szett – Samadhi Ékszer – Csiszolt valódi türkiz és lápisz lazuli kövekből készítve.

Szett tartalma:

– 1 kézműves ásvány nyaklánc, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 45-50 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 kézműves ásvány karkötő, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 15-20 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 pár kézműves ásvány fülbevaló.

A Gaia Valódi Türkiz Ásvány Ékszer Szett egy lenyűgöző választás a Samadhi Ékszer kollekcióban. Ez a szett türkiz ásványokból készült ékszereket tartalmaz, melyek a természet szépségét és az ásványok erejét hordozzák magukban.

A türkiz egy gyönyörű kék-zöld ásvány, melynek színe különleges és feltűnő. Ezt az ásványt már évezredek óta használják ékszerek és díszítő tárgyak készítésére, és számos kultúrában szentként tisztelik. A türkiz ásvány erősíti a kommunikációt, segít kifejezni az igazságot és az önmagunkat, és támogatja a belső harmóniát és a békét.

A Gaia Valódi Türkiz Ásvány Ékszer Szett három részből áll: egy nyakláncból, egy karkötőből és egy pár fülbevalóból. Minden darab gondosan megtervezett és elkészített, hogy kiemelje az ásványok természetes szépségét és egyediségét. A szettben használt valódi türkiz ásványok garantálják a minőséget és az autentikusságot.

Ez az ékszerszett nem csak esztétikailag vonzó, hanem az ásványok pozitív hatásai miatt is különleges. A viselése lehetővé teszi, hogy felfedezd és megtapasztald a türkiz ásványok nyugtató és egyensúlyt teremtő erejét. A Gaia Szett segíthet a stressz csökkentésében, a belső harmónia megteremtésében és az energetikai egyensúly helyreállításában.

Ha vonzódsz a türkiz ásványok szépségéhez és erejéhez, akkor a Gaia Valódi Türkiz Ásvány Ékszer Szett tökéletes választás számodra. Ez az ékszerszett nem csak a megjelenésedet emeli ki, hanem lehetővé teszi, hogy hordozd a természet erejét és harmóniáját minden nap.