A Fény Malája korall citrin hegyikristály ásvány mala SZETT Samadhi Mala

15400 Ft

Leírás

108 szemes korall-citrin-hegyikristály mala és csuklómala szett Dorje szimbólumos osztókkal. A szemek átmérője normál méretű, 8 mm-es. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága és a mala és csuklómala mérete.

A Fény Malája egy varázslatos mala, amely a korall, citrin és hegyikristály ásványok tökéletes kombinációjával készült. Ez a különleges mala a Samadhi Mala kollekció része, amely a minőségi anyagok és a precíz kivitelezés jegyében készült.

A korall ásvány a tenger mélyéről származik, és élénk, vibráló színe magában hordozza az élet és a vitalitás energiáját. Ez az ásvány támogatja a szeretetet, az életörömöt és az életenergiát.

A citrin ásvány a napfény erejét hordozza magában. Arany árnyalatával és ragyogásával a citrin a bőség és a jólét ásványa. Segít megtisztítani és felszabadítani a negatív energiákat, és támogatja a pozitív gondolkodást és a belső harmóniát.

A hegyikristály ásvány a tisztaságot és az energiát képviseli. Átlátszó jellege és rezgése segít tisztítani és erősíteni az aurát, valamint fokozza a mentális éberséget és a spiritualitást.

A Fény Malája egyedi megjelenésével és hatásával hozzájárulhat a meditációs gyakorlatok elmélyítéséhez és a belső béke eléréséhez. Az ásványok energiái harmonizálnak egymással, létrehozva egy olyan eszközt, amely segíti a viselőjét a spirituális úton.

A Samadhi Mala kollekciót magas minőségű és gondosan kiválasztott alapanyagok, valamint hagyományos kézműves mala készítési technika jellemzi.

Ha szeretnél egy eszközt, amely segít a meditációban és a belső béke megtalálásában, akkor a Fény Malája tökéletes választás számodra.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a malát mi magunk terveztük, ásványait személyesen válogattuk, és mi is fűztűk a hagyományok szerinti technikával. Azzal a szándékkal készült, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánjuk, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.