Achát mala fazettált szemekkel rózsakvarc osztókkal SAMADHI MALA

10990 Ft

Leírás

108 szemes achát mala fazettált csiszolással, rózsakvarc osztókkal, hegyikristály guru szemmel, normál 8 mm-es szemekkel. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága és a mala mérete.

Az achát egy igazán szép kő, amelynek számos árnyalata és mintája lehet. Az achátok különféle színei és mintázatai miatt gyakran használják ékszerként vagy díszítőelemként.

Az achátoknak azonban a fizikai és mentális egészségre is pozitív hatásai lehetnek. A hagyományos kínai gyógyászat szerint az achát javítja az energiákat és segíthet az emberi test egyensúlyának fenntartásában. Az achátot hosszú időn keresztül használták az érzelmi és mentális stressz enyhítésére is.

Az achátot a kristályterápia során is használják, és azt mondják, hogy segít a belső harmónia és a nyugalom elérésében. Az achát energiájának pozitív hatása lehet az érzelmi, fizikai és szellemi szinten is.

Az achát különleges tulajdonságai miatt tehát egy sokoldalú kő, amely a fizikai és mentális egészség szempontjából is hasznos lehet.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a mala ásványait személyesen válogattam és magam fűztem a malát is azzal a szándékkal, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánom, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.