Amazonit 108 szemes ásványmala – Samadhi Mala

9900 Ft

Leírás

108 szemes amazonit szemekből készült ásvány mala, OM szimbólumos osztókkal. Normál méretű, 8 mm-es a szemek mérete. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága.

Az amazonit ásványt a szakirodalom az alábbi vélt hatásokkal szokta jellemezni:

Nyugalom és stresszcsökkentés: Az amazonit híres arról, hogy segít a stressz és az idegesség csökkentésében. A nyugtató energia és a finom rezgések segíthetnek megnyugodni és a mindennapi stressznek ellenállni.

Kommunikáció és kifejezőképesség: az amazonit segíthet a kommunikáció javításában és a kifejezőképesség növelésében. Támogathatja az önkifejezést és a magabiztos beszédet.

Belső harmónia: Az amazonit segíthet megtalálni a belső harmóniát és az érzelmi egyensúlyt. Hasznos lehet az érzelmek kezelésében és a belső béke elérésében.

Intuíció és kreativitás: az amazonit fokozhatja az intuíciót és a kreativitást. Segíthet az ötletek áramlásában és a kreatív problémamegoldásban.

Fizikai egészség: Az amazonitot hagyományosan a fizikai egészség támogatására is használták. Azt mondják, hogy segíthet a fájdalom enyhítésében és az immunrendszer megerősítésében.

Szívcsakra támogatása: Az amazonit kapcsolódik a szívcsakrához, és segíthet az érzelmek és a kapcsolatok területén. Támogathatja a szeretetteljes kapcsolatokat és az empátiát.

Meditáció: Az amazonit hasznos lehet a meditáció során is. Segíthet elérni a mélyebb meditatív állapotokat és növelheti a tudatosságot.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a malát mi magunk terveztük, ásványait személyesen válogattuk, és mi is fűztük a hagyományok szerinti technikával. Azzal a szándékkal készült, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánjuk, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.