Dalmata Jáspis 108 szemes ásványmala SZETT – Samadhi Mala

11900 Ft

Cikkszám: s49410 Kategóriák: ,

Leírás

108 szemes dalmata jáspis mala és a hozzá tartozó karkötő, végtelen csomó szerencse szimbólumos osztókkal. Normál méretű, 8 mm-es a szemek mérete. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága. A karkötő erős dupla gumis szálra van fűzve, átlagos csuklómérethez illeszkedik (ha kisebbet vagy tágabbat szeretne, kérjük írja be a megjegyzésbe a megrendelés leadásakor, és aszerint készítjük el a karkötőt!).

Fedezd fel a Dalmata jáspist!

A Dalmata jáspis egy lenyűgöző ásvány, amely fekete pöttyökkel és foltokkal díszített, fehér alapon jelenik meg. Ennek a varázslatos kőnek az energiája olyan, mint egy gyengéd esőcsepp, amely hűsíti a lelket és frissíti az elmét.

Fizikai Erő és Vitalitás: a Dalmata jáspis híres vitalizáló tulajdonságairól, és segíthet megerősíteni a testet és az immunrendszert. Viselése frissességet és energiát hozhat a mindennapokba, különösen fáradtság vagy kimerültség esetén.

Mentális Fókusz: ez az ásvány segíthet a mentális tisztaság és fókusz fenntartásában. A fehér pöttyök és a fekete alap kontrasztja segíthet rendet teremteni az elmében és könnyebben kezelni a kihívásokat.

Érzelmi Stabilitás és Bátorság: a Dalmata jáspis segíthet az érzelmi stabilitás elérésében és a bátorság megtalálásában. Erősítheti a belső erőt, hogy kezeljük a nehéz helyzeteket, és segít kiegyensúlyozottabbá válni az érzelmeinkkel.

A Dalmata jáspis ereje segít abban, hogy a mindennapokat frissen és fókuszáltan kezdd, miközben a Samadhi Mala brand gondoskodik a minőségi kivitelezésről és a hosszú élettartamról. Fedezd fel a Dalmata Jáspis különleges világát és tapasztald meg annak pozitív hatásait ezen a kivételes malán keresztül!

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a malát mi magunk terveztük, ásványait személyesen válogattuk, és mi is fűztük a hagyományok szerinti technikával. Azzal a szándékkal készült, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánjuk, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.