Lápisz lazuli mala + csuklómala SZETT mantrás osztókkal SAMADHI MALA

27000 Ft

Cikkszám: s47466 Kategóriák: ,

Leírás

108 szemes lápisz lazuli mala („A” minőségű), fém mantrás osztókkal, hegyikristály guru szemmel és állítható méretű lápisz lazuli csuklómala. Normál 8 mm-es szemekkel készült. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága és a mala illetve csuklómala mérete.

A lápisz lazuli egy szép, élénk kék színű értékes ásvány, amelynek történelme több ezer évre nyúlik vissza. A lápisz lazulit számos kultúra használta díszítésre, művészetre és ékszerek készítésére. Azonban a lápisz lazuli nem csak díszítőelemként használható, hanem számos pozitív hatása is van.

Az egyik legismertebb tulajdonsága a lápisz lazulinak az, hogy segíthet a kommunikáció és az önkifejezés javításában. Azoknak az embereknek, akik nehézséget tapasztalnak az érzelmek kifejezésében, segíthet a lápisz lazuli az érzelmek és gondolatok megértésében, és segíthet a beszéd vagy írás révén azok kifejezésében.

A lápisz lazuli hasznos lehet a stressz és az idegesség enyhítésében is. Azok az emberek, akik feszültek és idegesek, használhatják a lápisz lazulit az érzelmi egyensúlyuk helyreállításához, és az aggodalmak és félelmek kezeléséhez.

Ezen kívül, a lápisz lazuli erősítheti a szellemi tudatosságot és a spirituális fejlődést, és támogathatja a meditációt és a belső béke elérését.

Összességében, a lápisz lazuli egy különleges kő, amelynek számos pozitív hatása lehet az emberi testre, az érzelmi állapotra és a szellemi egészségre.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a mala ásványait személyesen válogattam és magam fűztem a malát is azzal a szándékkal, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánom, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.