AKCIÓ

Palo Santo füstölő fa (3 darabos, kb 20-25 gramm)

1190 Ft

Cikkszám: s14110 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A Palo Santo, avagy „Szent Fa” olyan természetes, aromás füstölőfa, amit az inkák és az Andok-beli népek évezredeken át spirituális szerként használtak. Jellemzően a fehér zsályához hasonlóan tisztításhoz/megtisztuláshoz, ártó szellemektől, balszerencsétől való megszabaduláshoz csakúgy, mint gyógyászati célokra. Finom citrus illata mögött érezhető a közeli rokon tömjén illata is. A sámán világ gyakran használja rituálék, szertartások alkalmával is.

A csomag tartalma: 3 darab Palo Santo fadarab. Összesen kb. 20-25 gramm.

Hogyan használjuk? Gyújtsuk meg a fadarab egyik végét gyertya lángja fölött, majd rázzuk el a lángot, hogy az csak parázsoljon és füstöljön. A füstölgő fadarabot fém tálkára helyezhetjük, vagy mehetünk vele köröket a megtisztítandó helységben. Ha magára hagyjuk a tálkában, akkor kb. 1-2 perc alatt ki szokott aludni a parázs. Ez az idő azonban elegendő is hogy a helység megtöltődjön a palo santo füstjével. Újbóli gyújtás esetén a képződött 1-2 mm-es hamut ütögessük le a palo santo végéről és az újra gyújtható lesz. Egy fadarab tehát kb. 15-25 gyújtásra is elegendő!

A beszállítónk tájékoztatása alapján az általunk is forgalmazott palo santo kizárólag újonnan telepített fákról, továbbá lehulló ágakról származó fát tartalmaz!