Fluorit ásványos kulacs 500 ml

13900 Ft

Elfogyott

Cikkszám: s46595 Kategóriák: ,

Leírás

A fluorit ásványos kulacs egy kiváló minőségű, kézzel készített kulacs, amely egyesíti magában a természetes fluorit ásvány csodálatos tulajdonságait és az egészséges életmód előnyeit. Az ásványos kulacs magas minőségű, tartós üvegből készült, amely tartós és környezetbarát anyag, így hosszú távon is élvezheti a kulacs előnyeit.

A fluorit ásványos kulacs a bölcsességet és a tisztaságot szimbolizálja, és állítólag növeli az intuíciót, segít a stressz kezelésében, valamint javítja az összpontosítást és a szellemi tisztaságot.

Az ásványos kulacsban lévő fluorit ásvány használatával a kulacsba kerülő víz pozitív energiával és jó tulajdonságokkal lesz feltöltve, amelyek segíthetnek a test, az elme és az érzelmek egészségének javításában. Emellett a kulacs könnyen hordozható és könnyen tisztítható, így ideális kiegészítője lehet a mindennapi életnek, otthonban vagy útközben egyaránt.

A fluorit ásványos kulacs egy remek választás azoknak, akik szeretnének egészséges életmódot folytatni, és a természetes ásványok jótékony hatásait élvezni. A kulacs kiváló minőségű, és a használatával feltöltött víz pozitív hatást gyakorolhat a testre és az elmére.

A prémium minőségű kulacshoz felcsatolható védőtok is tartozik, amelyet a termékkel együtt küldünk Önnek.

Űrtartalom: 500 ml.