Rózsakvarc ásványos kulacs

11900 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: s46587 Kategóriák: , ,

Leírás

A rózsakvarc ásványos kulacs egy kiváló minőségű, elegáns és praktikus kulacs, amely segít hidratáltan tartani az egész testedet. A kulacs alatt közvetlenül egy természetes rózsakvarc kristály betét található, amely energizálja a kulacsban lévő folyadékot. A spirituális szakirodalom szerint a rózsakvarc ásványok híresek arról, hogy javítják az érzelmi egyensúlyt, növelik az önbizalmat és segítik az érzelmi gyógyulást. Emellett a rózsakvarc ásványoknak számos fizikai előnye is van, mivel javítják az immunrendszert és csökkentik a stresszt.

A rózsakvarc ásványos kulacs könnyen tisztítható, és alkalmas a mindennapos használatra. Ideális társ lehet edzésekhez, munkához, utazáshoz vagy otthoni használathoz. Az elegáns kialakítása miatt remek ajándék lehet barátoknak, családtagoknak vagy kollégáknak, akik értékelik az egészséges életmódot és a szép tárgyakat.

Az alja levehető, így az ásványok akár cserélhetőek is. A prémium minőségű kulacshoz felcsatolható védőtok is tartozik, amelyet a termékkel együtt küldünk Önnek.

Űrtartalom: 400 ml.