Euphoria Mookaite Lapis Lazuli ásvány ékszer szett – Samadhi Ékszer

12990 Ft

Leírás

Samadhi Ékszer: Prémium kézműves ékszer szett család 100%-ban valódi, válogatott ásványokból. Saját tervezésű és készítésű prémium ékszer szettünk. Minőségéért garanciát vállalunk.

Euphoria Mookaite Lapis Lazuli ásvány ékszer szett – Samadhi Ékszer – Csiszolt Mookaite féldrágakő ásvány gyöngyökből és lápisz lazuli kövekből készítve.

Szett tartalma:

– 1 kézműves ásvány nyaklánc, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 45-50 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 kézműves ásvány karkötő, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 15-20 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 pár kézműves ásvány fülbevaló.

Az Euphoria Mookaite-Lapis Lazuli Ásvány Ékszer Szett a Samadhi Ékszer kollekció egyik különleges darabja. Ez a szett egyaránt tartalmaz Mookaite és Lapis Lazuli ásványokból készült ékszereket, melyek egyedi szépségükkel és jelentőségükkel ragadják meg a figyelmet.

A Mookaite egy természetes ásvány, mely Ausztráliában található. Színárnyalatai változatosak lehetnek, a vöröstől a narancson és a sárgán át a krémfehérig. Ez az ásvány erőteljes földelő és stabilizáló hatással rendelkezik, segítve az egyensúly és a stabilitás megteremtését az életben. A Mookaite ásvány energiája támogatja a vitalitást, az önbizalmat és a belső erőt.

A Lapis Lazuli egy igazán csodálatos kék ásvány, melynek történelme és jelentősége messze visszanyúlik az ókori civilizációkig. Ez az ásvány híres az intenzív kék színéről és a fényes arany pirítjeiről. A Lapis Lazuli segíthet a belső bölcsesség, az intuíció és a spirituális fejlődés előmozdításában. Emellett erősíti a kommunikációt és segít kifejezni az igazságot és az önmagunkat.

Az Euphoria Mookaite Lapis Lazuli Ásvány Ékszer Szett magában foglal egy nyakláncot, karkötőt és fülbevalót, melyek tökéletesen passzolnak egymáshoz. Minden darab gondosan elkészített kézműves munka, amely kiemeli az ásványok természetes szépségét és energiáját.

Ezt a szettet viselve olyan érzést élhetsz át, amit nevezhetünk „Euphoria”-nak, vagyis boldogságnak és magas rezgésszintnek. Az ásványok együttes hatása hozzájárulhat a belső öröm, a harmónia és az inspiráció megtapasztalásához.

Ha az Euphoria ékszer szett felkeltette érdeklődésedet, akkor ez az ékszer tökéletes választás lehet számodra. Engedd, hogy az ásványok ereje vezessen és támogasson a spirituális fejlődésed útján, miközben egyedi és elegáns megjelenést nyújtanak.